KIITOS LUOTTAMUKSESTA!

KIITOS LUOTTAMUKSESTA, äänestäjät ja  kannustajat!
Koulupuolue ja lasten puolue saivat suuren vaalivoiton Vantaalla.
Kansa näytti, mitä se ajattelee aikuisista, jotka varastavat lasten säästöpossusta.
Mitä se ajattelee päättäjistä, jotka vievät lapsilta leivän suusta ”koska olemme velkaantuneet investointien takia”. Ei kovin hyvää.
Kansa äänesti, valtuutetut kiittävät.
Vihreiden kuudesta uudesta valtuutetusta neljä on kouluihmisiä ja kaksi lasten ja nuorten asioiden ajajia. Erityisopettaja, erityislastentarhanopettaja, luokanopettaja, nuorisotyön koordinaattori, lastensuojelun ammattilainen, kouluaktivisti, tällaista väkeä. Yhteensä yhdeksän aktiivista ja asioista selvää ottavaa ’kunniakansalaista’, kuten Hesarin Unto Hämäläinen meitä arvostaa..
Voitte luottaa siihen, että nämä valtuutetut laittavat lasten ja nuorten asiat etusijalle ennen hienojen pytinkien rakentamisia. Voitte luottaa siihen, että nämä valtuutetut laittavat aika paljon muitakin ihmisten asioita etusijalle.
Ihmisiä vartenhan kunta on olemassa. Ei virkamiehiä varten, ei rakennusfirmoja varten, ei hyviä veljiä varten. Vaan kuntalaisia varten.
Omasta puolestani kiitän hartaasti kaikkia, jotka antoivat luottamuksensa ja äänensä, vaikka monet heistä tiesivät, että suhtaudun pikkuisen epäillen koko valtuustossa vaikuttamisen mahdollisuuteen. (Kun  sitäpaitsi kansalaisaktivismi ”Näpit irti koulusta”-liikkeessä näytti tuottavan paremmin tulosta….)
Erityiskiitokset ihan ilman asianomaisten lupaa menevät seuraaville henkilöille: Minna Hakkarainen, joka halusi että koulusäästöjä vastustamaan perustetaan adressi; Arto Zetterman, joka pitkin matkaa aina väliin sanoi, että kyllä nyt kannattaisi ehdolle ryhtyä, kun kerran olet jo tehnyt niin paljon työtä; Siru Kauppinen, joka aina väliin sanoi, että kirjoita se mielipidekirjoitus, joka kuitenkin on mielessäsi, ja siippa Tarek Farghaly, joka joka viikonloppu sanoi: ”en tarvitsekaan sua kahvilassa, keskity nyt vain siihen mikä on sinulle tärkeää”.
Ja tietysti teille  kaikille, jotka arvokkaan luottamuksenne vaaleissa annoitte! Luottamus velvoittaa, otan sen kunnia-asiana.
Kyllä tästä ihan hyvä tulee. 🙂
Vaula Norrena,  Vantaan valtuutettu v.2013 alkaen

Vaula Norrena

Vihreä kuntapoliitikko, semiootikko, yrittäjä, koirankävelyttäjä, kierrätyskirjaston hoitaja, metsän omistaja, luonnon rakastaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Next Post

9,6 miljoonaa työpäivää haaskaantuu bussissa istumiseen!

to helmi 14 , 2013
 Luen metropolialueen esiselvitystä: alustavaa suunnitelmaa pääkaupunkiseudun yhteisen metropolin luomiseksi. Kun pääsen joukkoliikenne- ja pendelöintiselvityksiin, järkytyn melkoisesti. Helsingissä käy muualta töissä 160.000 ihmistä, Lohjaa, Porvoota ja Mäntsälää myöten. Alan miettiä, paljonko heiltä kuluu työpäiviä vuoden mittaan pelkästään työmatkoihin. Jos oletetaan, että heillä kuluu kodin ja työpaikan väliseen yhdensuuntaiseen työmatkaan keskimäärin tunti, niin se tarkoittaa kaksi tuntia päivässä. Työntekijällä on keskimäärin 220 työpäivää vuodessa, siis 440 tuntia kuluu työmatkoihin vuodessa. Arvaatteko paljonko se on kokonaisina työpäivinä? Kokonaisina työpäivinä (à 7,25 tuntia) pendelöivältä […]

Kiinnostaako?

Kerro kaverillekin :)

RSS
Tilaa blogi
Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
LinkedIn
Share