Jää kotiin, älä äänestä!

 Jää kotiin vaan sunnuntaina, äänestäminen on tyhmää!
Vaalikentällä olen kuullut hyviä perusteluja, miksi ei kannata äänestää:
1. Siksi, kun ihminen on kehittymätön! Ihminen on täältä (osoittaa päätään) kehittymätön. Ihminen ei osaa nähdä, mikä on ihmiskunnalle hyväksi. Itsekästä sairautta siellä vaan on.
2. Koko Vantaan politiikka on mätä!  Sen (päättäjän nimi) voisi heittää kaivoon. Mitään ei ole saanut aikaan, kuin suurta vahinkoa. Eikä se sieltä lähde kulumallakaan, ei kannata äänestää.
3. Samat naamat siellä aina istuu, ja mikään ei muutu. Ei kannata äänestää.
4. Siitä asti, kun Urkki kuoli, on menty vaan alaspäin. Urkin aikana asiat oli sentään Suomessa hyvin! Nyt ei ole enää mitään.
5. Joo emmä äänestä.  Joo ei kiinnosta. Emmä viitti, mä jään kotiin. (vino hymy)
Vaulan piirustuksia 70-75 078
Vastaukseni näille äänestäjille:
1.  Voi ei kaikki ole kehittymättömiä, ei kaikki! On vielä hyviäkin ihmisiä olemassa, on, ja oikeudenmukaisia. Ei kaikki ole itsekkäitä. On näkijöitäkin, kyllä vielä kannattaa yrittää.
2. No äänestä hyvä ihminen se mätä sieltä pois. Kun tarpeeksi moni äänestää toisin, niin kyllä siellä valta vaihtuu. Voi tulla tilalle parempaakin.
3.  Ei istu samat naamat, jos äänestätte eri naamoja. Mikään ei muutu, jos kukaan ei sano mitään, eikä äänestä. Äänestämällähän niitä naamoja vaihdetaan.
4.  Urkki oli kyllä hyvä, vaaditaan Urkki takaisin! Urkki takaisin ja Suomi nousuun! Jos ei saada Urkkia. niin kuka olisi vara-Urkki? Kuka voisi olla Vantaan Urkki, ja laittaisi Vantaan asiat kuntoon?
5. Ai et viitti vai. No ei sinne kotiinkaan kannata jäädä. Kotiin on moni kuollut. (virnistys)
Niin että jää kotiin vaan sunnuntaina, älä äänestä. Mitä väliä sillä on jaetaanko Vantaan rahat köyhille vai rikkaille? Mitä väliä sillä on, millaiseen kolhoosiin lapset päivisin säilötään? Ihan sama vaikka bussilippu maksaisi kymmenen euroa, who cares? Vanhuksille piikki pyllyyn vaan, ja se siitä.
Yksi ääni on vain yksi 150.000:sta. Kuitenkin, kun teitä on tarpeeksi monta, te saatte valtaa. Valtaa myös muuttaa asioita. Valtaa tehdä toisin. Ja säilyttää hyvät asiat, jos niikseen tulee.
Jos vähänkään ajattelet vihreästi niin vaivaudu, hyvä ihminen, uurnille – tuo se äänesi perille asti.  Niin sunnuntaina jotain muuttuu.
t. Vaula Norrena 🙂  Vantaa.

Vaula Norrena

Vihreä kuntapoliitikko, semiootikko, yrittäjä, koirankävelyttäjä, kierrätyskirjaston hoitaja, metsän omistaja, luonnon rakastaja

Next Post

Vihreät macho-äijät, tulkaa kaapista!

ma tammi 19 , 2009
     Vihreät miehet ovat nyt huolissaan tasa-arvosta.  Miksi suuri yleisö ei kohtele heitä tasa-arvoisesti? Miksi normaali suomalainen makkaranpurija ei äänestä vihreää miestä? Miksi moderni, tasa-arvoinen äänestäjämies äänestää vihreää naista? Ja miksi moderni, tasa-arvoinen vihreä nainen ei äänestä vihreää miestä? Melkein arvelisin, että olisikohan niin, että vihreät miehet ovat niin tasa-arvoisia, että eivät kunnolla kehtaakaan tuoda esiin miehistä miehekkyyttään? Pohditaanpa vähän tätä macho-profiloinnin puutetta. Kuka vihreissä olisi lupsakka, möhömahainen lasauttelija Timo Soinin tapaan? Kuka olisi karskin katu-uskottava kuten Vantaalla persujen puhemies Timo […]

Kiinnostaako?

Kerro kaverillekin :)

RSS
Tilaa blogi
Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
LinkedIn
Share